Δελτίο Τύπου Φίλιππου Φόρτωμα για την δράση “Plastic Free Sea”

Με χαρά καλωσορίζουμε τη δράση “Plastic Free Sea” της Zeus+Dione που στοχεύει στον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων.

Πρώτος σταθμός είναι η Τήνος, όπου το Σάββατο 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός με καταγραφή των απορριμμάτων.

H Zeus+Διοne είναι περήφανη που υποστηρίζει τις ενέργειες για τον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων στο Αιγαίο, μέσω της δράσης “PlasticFreeSea”.


Η Zeus +Διοne οργανώνει μια εθελοντική δράση για τον καθαρισμό των Ελληνικών ακτών από το πλαστικό, ξεκινώντας από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα το νησί της Τήνου στις 15 Ιουνίου και σημείο συνάντησης στις 08:00 π.μ, στο δημαρχείο του νησιού.

Η δράση θα λάβει χώρα στις παραλίες Μπάλος και Κολυμπήθρα,με τη συνδρομή κατοίκων και επισκεπτών,με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την οικολογική συνείδηση και συγκεκριμένα τη μείωση του πλαστικού στο ελληνικό θαλάσσιο περιβάλλον.

Για την πολύπλευρη υποστήριξη της δράσης “PlasticFreeSea”, η Zeus+Διοne σχεδιάζει και διαθέτει μοναδικά προϊόντα τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωφελών ιδρυμάτων που συμμετέχουν στη δράση.