Η δράση μου για τις Κυκλάδες/ Ιανουάριος – Μάρτιος 2024

Φίλες και Φίλοι,
 
To 2024 ξεκίνησε δυναμικά, με σειρά κρίσιμων νομοθετικών πρωτοβουλιών αλλά και με την εξαιρετικά τιμητική εκλογή μου στην Προεδρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων. Μια θέση που με γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά και μια βαριά πατριωτική ευθύνη για εμένα και ως Κυκλαδίτη ειδικότερα, μιας και οι νησιώτες ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ξεριζωμός και οι λεγόμενοι «εκτός επικρατείας Έλληνες» δεν είναι για μας αφηρημένη έννοια. Είναι οι παππούδες μας, οι θείοι μας, τα αδέρφια μας. Και αποτελεί εθνικό χρέος να κρατήσουμε τους δεσμούς τους με την Πολιτεία ισχυρούς.
 
Όπως ακόμα πιο ισχυρή ηχεί πλέον η φωνή κάθε Κυκλαδίτισσας και κάθε Κυκλαδίτη στη Βουλή. Στον καθημερινό αγώνα που δίνω με όλες μου τις δυνάμεις για τις Κυκλάδες, προτεραιότητά μου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συντοπιτών μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλω στο χτίσιμο ενός βιώσιμου παρόντος και μέλλοντος για τα νησιά μας.
 
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει σταθερά πως παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, στην εξωστρέφεια και στον εκσυγχρονισμό του τόπου μας εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας. Γι’ αυτό και στις επικείμενες ευρωπαϊκές κάλπες δίνουμε και πάλι καθαρή ψήφο εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία. 
 
Όλοι οι Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων, δίνουμε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία τη δύναμη να μπορούν να επηρεάζουν ουσιαστικά τις δύσκολες ισορροπίες ισχύος στη μεγάλη ευρωπαϊκή μας οικογένεια.
 
Συνεχίζουμε δυνατά #mazi για τις Κυκλάδες και τον Ελληνισμό!
 
Φίλιππος Φόρτωμας

Δείτε αναλυτικά τη δράση του Βουλευτή
 

Απολογισμός