Ο Φίλιππος Φόρτωμας στο “Κανάλι 1” 90,4 FM του Πειραιά

Στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, “Κανάλι 1” 90,4 FM και στην εκπομπή “Προπαντός Ψυχραιμία” με τον Νίκο Μπαρδούνια, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας, σχολίασε τις επερχόμενες εκλογές και εξέφρασε την ανάγκη ύπαρξης αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα προκύψουν στη χώρα στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.
Επίσης, τόνισε τα θετικά αποτελέσματα της ασκούμενης από την Κυβέρνηση πολιτικής, την αξιοπιστία της αλλά και την ορθότητα της, καθώς αυτή κινείται σε πλαίσια φιλελεύθερα και προοδευτικά, εν μέσω κρίσιμων και δύσκολων συνθηκών, αλλά συγχρόνως βοηθώντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και τις επιχειρήσεις.

Ο Βουλευτής, σχολίασε επιπλέον, το πρόσφατο μέτρο του “Market Pass”, που έλαβε η Κυβέρνηση για την οικονομική στήριξη της κοινωνίας, το οποίο θα βοηθήσει ουσιαστικά, ανακουφίζοντας τα ελληνικά νοικοκυριά που πλήττονται από την ακρίβεια, κάνοντας πράξη συγχρόνως τη δέσμευσή της για τη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων.

Τέλος, με την ιδιότητα και του ιστορικού, εξέφρασε την άποψή του για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και για τη θέση που πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα, ως δημοκρατική χώρα δικαίου, ξεκάθαρα υπέρ εκείνου που αμύνεται για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό τη συνέντευξη: