Τελετή εγκαινίων στο πολιτικό γραφείο της Σύρου

Εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην Ερμούπολη Σύρου, το νέο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα.

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Μάρκου Δαδάου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, κομματικών στελεχών, εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων, φίλων, υποστηρικτών και απλών πολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ευχήθηκε στον κ. Φόρτωμα να ενεργεί πάντοτε για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας των νησιών, τονίζοντας ότι ο νομός Κυκλάδων είναι ο δυσκολότερος γεωγραφικά, ενώ η αντιμετώπιση και η υπέρβαση των προβλημάτων του,  αναδεικνύει τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τα νησιά.

Από την πλευρά του, ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου και υποσχέθηκε να εκπληρώσει το καθήκον του και την εντολή που πήρε από τους πολίτες των Κυκλάδων, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών.

Επισήμανε δε, ότι οι 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης από της Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν αποδείξει ήδη τη θετική αλλαγή σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στη μεσαία τάξη.

Το πολιτικό γραφείο του Φίλιππου Φόρτωμα βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Ερμούπολης, στην Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο βουλευτής Κυκλάδων, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Σύρο, όπου μεταξύ των άλλων, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου, στις εκδηλώσεις για την εορτή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου, όπως και σε άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ενώ είχε σειρά επαφών με πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

εγκαίνια, πολιτικό γραφείο