Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο

Στη Σέριφο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο συνεχάρη για τη συνεισφορά και το έργο του, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και για την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Περιφερειακό Ιατρείο.

Κατόπιν, ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, καθώς και με άλλους αυτοδιοικητικούς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν το νησί, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Φόρτωμας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερίφου κ. Τάσο Χαλιδά, καθώς και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες της Σερίφου.

Στο τέλος του ταξιδιού του, ο Βουλευτής Κυκλάδων δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στη Σέριφο και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τις τοπικές αρχές, αλλά και να συνομιλήσω με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, να μου εκθέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Η επαφή με τον κόσμο μου δίνει δύναμη και με γεμίζει με αισιοδοξία. Η Σέριφος, θωρακισμένη από τους εμβολιασμούς, έχει ανοίξει τις πόρτες της και υποδέχεται ήδη τους τουρίστες. Οι τοπικές αρχές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, αλλά και όλοι οι Σερίφιοι, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, για να γίνει το νησί τους ένας ασφαλής προορισμός για όλους».

Βουλευτής Κυκλάδων