Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στην Ανάφη

Επόμενος σταθμός στην προεκλογική περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππου Φόρτωμα, ήταν το νησί της Ανάφης.

Ο κ. Φόρτωμας κατά την παραμονή του στο νησί, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ανάφης κ. Ιάκωβο Ρούσσο, τον Αντιδήμαρχο Τζώρτζη Ρούσσο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Ρούσσου, με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού, καθώς επίσης και με πολλούς φίλους. Τους ευχαρίστησε όλους για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και τόνισε πως το διακύβευμα των επόμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου, είναι η σταθερότητα της χώρας, και ως εκ τούτου, σύσσωμη η νησιωτική κοινωνία μας πρέπει να δώσει μια ισχυρή νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τόλμη και αποτελεσματικότητα.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και στη δέσμευση Μητσοτάκη για ευκαιρίες στην απασχόληση και για συνέχιση των έργων ανάπτυξης. Κομβικό έργο για την ανάπτυξη της Ανάφης αποτελεί και η κατασκευή του αεροδρομίου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης από τη Μονάδας Μελετών και Κατασκευών του ΓΕΕΘΑ και το οποίο θα προσδώσει πολύπλευρα και σημαντικότατα οφέλη στο νησί και τους κατοίκους του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Τα 4 χρόνια της Κυβέρνησής μας, πήραμε σημαντικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας τον ξεκάθαρα πολιτοκεντρικό προσανατολισμό της πολιτικής μας. Η Ελλάδα των ευκαιριών, της ανάπτυξης και της προόδου είναι μια πραγματικότητα που αξίζει να ζήσουμε εμείς και η νέα γενιά. Εδώ, από την Ανάφη, που χτυπά η καρδιά της νησιωτικής πατρίδας μας, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα νίκης που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Ανάφη