Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο

Στο νησί της Σερίφου βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες και συζήτησε μαζί τους για όλα τα έργα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση προώθησε και χρηματοδότησε στο νησί.

Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής, τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε όραμα, σχέδιο, στρατηγική και στόχους και απέδειξε εμπράκτως τη στήριξη των νησιών μας. Για το λόγο αυτό η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον της χώρας αλλά και των Κυκλάδων.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Στη Σέριφο, οι κάτοικοι έχουν διαπιστώσει τα θετικά αποτελέσματα της Κυβέρνησης αυτά τα τέσσερα χρόνια και γνωρίζουν ότι στις εκλογές θα κριθεί, αν στη νέα εξαιρετικά σημαντική περίοδο θα επικρατήσουν οι δυνάμεις που επιθυμούν να διασφαλίσουν τις θετικές κατακτήσεις και τα επιτεύγματα της χώρας ή οι δυνάμεις λαϊκισμού, αναχρονισμού, δημαγωγίας, και οπισθοδρόμησης, που θα ανακόψουν αυτήν την πορεία. Συνεχίζουμε #mazi σταθερά, μπροστά!»

Σέριφος