Η δράση μου για το τρίμηνο Απρίλιος- Μάιος – Ιούνιος 2025

Κυκλαδίτες & Κυκλαδίτισσες

Φίλες & Φίλοι,

Το δεύτερο τρίμηνο του 2025 ολοκληρώθηκε με έντονη πολιτική και κοινοβουλευτική δραστηριότητα, σε μια κρίσιμη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για τη διεθνή κοινότητα. 

Στη Βουλή, συνέχισα με το ίδιο σθένος να δίνω μάχες με συνέπεια και ευθύνη, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που ενισχύουν τα νησιά μας, την περιφερειακή ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και τον εθνικό μας στόχο για πρόοδο. Ιδιαιτέρως ανέδειξα τα θέματα που αφορούν τις Κυκλάδες, έναν τόπο που υπηρετώ με αφοσίωση και διαρκή παρουσία από την πρώτη στιγμή της θητείας μου. Μεταφορές, υγεία, νησιωτικότητα, τουρισμός και υποδομές, παραμένουν στο επίκεντρο των προτάσεων και των παρεμβάσεών μου, με στόχο πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών μας.

Παράλληλα, μέσα από το ρόλο μου ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς, είχα τη χαρά να βρεθώ δίπλα στις Ομογενειακές μας Κοινότητες και να ακούσω από κοντά τις αγωνίες και τις ανάγκες τους και τέλος να μεταφέρω τη φωνή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σας ευχαριστώ ! 

Με θερμούς χαιρετισμούς 

Φίλιππος 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Τριμηνιαία δράση