Με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα η άμεση έγκριση εργασιών για την αδειοδότηση του Ακτινολογικού Εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Τήνου

Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, για το θέμα που είχε προκύψει με τη μη λειτουργία του Ακτινολογικού στο Κέντρο Υγείας Τήνου, εγκρίθηκε  η διενέργεια ελέγχου καλής και ασφαλούς λειτουργίας των μηχανημάτων ιατρικής απεικόνισης. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και στον τομέα αυτό η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του Κέντρου Υγείας και η Δημόσια Υγεία στο νησί της Τήνου.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: “Θεωρώντας την υγεία μας ως το υπέρτατο αγαθό, οφείλουμε όλοι να λειτουργούμε άμεσα σε όλα τα θέματα που προκύπτουν ιδιαίτερα στις δομές υγείας των νησιών μας. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ροϊλό για την άμεση ανταπόκρισή του στο θέμα που είχε προκύψει, καθώς με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα ότι οι κρατικές υπηρεσίες διαθέτουν πλέον άμεσα αντανακλαστικά και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής μας, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο της πανδημίας. Τα θέματα της υγείας στο Νομό Κυκλάδων είναι άμεσης προτεραιότητας για εμένα προσωπικά, αλλά και για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνολικά. Είμαστε δίπλα στους νησιώτες στα θέματα που τους απασχολούν, βρίσκοντας άμεσα λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους“.

Κέντρο Υγείας Τήνου