Περιοδεία στην Π.Ε. Δράμας ενόψει Δ.Ε.Θ. από τον Φίλιππο Φόρτωμα και κυβερνητικούς βουλευτές

Με αφορμή τη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιούν εξορμήσεις σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης με σκοπό να επικοινωνήσουν και να αφουγκραστούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και να παρουσιάσουν στους παραγωγικούς φορείς τις προτεραιότητες και τους άξονες πολιτικής της κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, μαζί με τους βουλευτές Σερρών, Τάσο Χατζηβασιλείου, Α’ Πειραιά, Γιάννη Μελά και Δράμας, Κωνσταντίνο Μπλούχο, πραγματοποίησαν την Δευτέρα περιοδεία σε περιοχές της Π.Ε. Δράμας.

Το κλιμάκιο των κυβερνητικών βουλευτών, έκανε επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής και στη συνέχεια είχε σειρά συναντήσεων με τον δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον πρόεδρο Πρωτοδικών και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε χρήσιμη σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τους παραγωγικούς φορείς της Δράμας, παρουσία του προέδρου και μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού, του προέδρου Βενζινοπωλών και του ΑΣΟΠ.

Βουλευτής Κυκλάδων