Στη Νάξο με τον Υπουργό Υγείας ο Φίλιππος Φόρτωμας

Τη Νάξο επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους. 

Ο κ. Φόρτωμας, μαζί με τον Υπουργό Υγείας και τον Γενικό Γραμματέα, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου και ενημερώθηκαν από την Διοικήτρια κ. Καλλίτσα Φραγκίσκου για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί και για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της μονάδας και γενικότερα του τομέα Υγείας της περιοχής. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στην πορεία των εμβολιασμών καθώς είναι το όπλο απέναντι στην πανδημία και το διαβατήριο της κοινωνίας μας για την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και την ασφαλή έναρξη του τουρισμού στα μέσα Μαΐου. 

«Είναι πολύ σημαντική και σημειολογική η επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Σήμερα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους κατοίκους των Κυκλάδων για να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, να κάνουν το εμβόλιο και να θωρακιστούν οι ίδιοι και οι τοπικές μας κοινωνίες. Το επόμενο διάστημα στόχος μας είναι να επισπευσθούν οι εμβολιασμοί σε όλα τα νησιά και μετά τις 14 Μαΐου να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας. Η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι καλύτερη από αυτήν που πέρασε. Θέλει όμως δουλειά από όλους μας” , δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων. 

Βασίλης Κικίλιας