Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την έγκριση έργων Ύδρευσης σε Νάξο και Σίφνο

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τα έργα που εγκρίθηκαν, κατόπιν και προσωπικής του συμβολής, αλλά και συνεργασίας τόσο με τη Δήμαρχο Σίφνου, κ. Μαρίας Ναδάλη, όσο και με τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για το οικονομικό έτος 2022.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εγκρίθηκε επιχορήγηση για την υλοποίηση του έργου “Επεκτάσεις και αντικαταστάσεις τμημάτων πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Νάξου”, μέχρι του ποσού των 60.000,00€.

Επίσης, για το Δήμο Σίφνου εγκρίθηκε η ανάθεση παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου του έργου “Αναβάθμιση Μονάδων Αφαλάτωσης και Συστημάτων Ύδρευσης Δήμου Σίφνου”, μέχρι του ποσού των 36.580,00€.

Σε συνέχεια των ανωτέρω αποφάσεων που υπεγράφησαν, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Τα έργα υδροδότησης και αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης, είναι τα πλέον σημαντικά για την ανάπτυξη των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και εγώ προσωπικά, στεκόμαστε δίπλα στους νησιώτες και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά τα αιτήματά τους και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τη Δήμαρχο Σίφνου, όσο και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τις συντονισμένες προσπάθειές τους, που απέφεραν τους πολυπόθητους καρπούς».

έργα ύδρευσης