Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την χρηματοδότηση του Δήμου Άνδρου

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Άνδρου μέχρι του συνολικού ποσού των 300.000,00 € για την ενίσχυση ΟΤΑ και ΔΕΥΑ, η οποία υπεγράφη από τον  Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

Η δαπάνη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο επιχορήγησης των ΟΤΑ, σύμφωνα με το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας», του Υπουργείου Εσωτερικών, με συνολικό ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (1.500.000,00 €).

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ο οποίος αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι στηρίζει έμπρακτα τις νησιωτικές περιοχές και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για τις άοκνες προσπάθειές του, θα μπορέσει, με τη χρηματοδότηση αυτή, να συνεχίσει το έργο του, με σκοπό την αντιμετώπιση των ζημιών από θεομηνίες και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του νησιού. Συνεχίζουμε μαζί!».

Δήμος Άνδρου, Χρηματοδότηση