Συμμετοχή στην εκπομπή Western του Kontra Channel

Στο πάνελ της εκπομπής Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel, συμμετείχε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε επίκαιρα ζητήματα όπως η παγκόσμια ανησυχία για το φαινόμενο του κορωνοϊού ο οποίος προ ημερών έκανε την εμφάνισή του και στη χώρα μας. Όπως επεσήμανε ο κ. Φόρτωμας: «Δε χρειάζεται πανικός, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας έχουν πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, πριν ακόμη υπάρξει το παραμικρό κρούσμα στη χώρα. Το σύστημα υγείας ήταν απόλυτα προετοιμασμένο με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης το οποίο και εφαρμόζεται». Ο Βουλευτής Κυκλάδων πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται καθημερινά και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των αρχών, ούτως ώστε να υπάρχει μια αμφίδρομη συνεργασία στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου με τα λιγότερα δυνατά κρούσματα.

Αναφορικά με τα εθνικά θέματα και τις αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Φόρτωμας, τόνισε πως η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους κι έχει δείξει με συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες, ότι πράττει τα δέοντα στο πλαίσιο υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και των κατοίκων της.

Βουλευτής Κυκλάδων