Συμμετοχή του Φίλιππου Φόρτωμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινή Επισκόπηση”

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινή Επισκόπηση” του καναλιού της Βουλής συμμετείχε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Μετέφερε την εικόνα της πανδημίας στα νησιά του νομού, τονίζοντας ότι η κατάσταση στις Κυκλάδες είναι εμφανώς καλύτερη σε σχέση με άλλες περιοχές, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι οι πολίτες πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα προληπτικά μέτρα και να διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης στον τομέα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Μίλησε επίσης για την έξαρση του covid 19 στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει την υγειονομική κρίση πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του πλανήτη, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην τουριστική δραστηριότητα, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, το κυβερνητικό πλάνο των μεταρρυθμίσεων, τις φοροελεφρύνσεις ειδικά προς τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και την στάση των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Πρωινή επισκόπηση, τηλεοπτική εκπομπή

Βουλευτής Κυκλάδων