Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Στέφανο Γκίκα και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που απασχολούν τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες, αλλά και θέματα που άπτονται τις υπηρεσιακής δικαιοδοσίας του Λιμενικού Σώματος, όπως αυτά κοινωνούνται στον Βουλευτή από τους κατοίκους των νησιών.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Φόρτωμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η συνεργασία μου με την Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ήταν και είναι πάντα στενή και η ανταπόκριση στα θέματα που αφορούν τις Κυκλάδες, πάντα άμεση και αποτελεσματική. Έθεσα στον Υφυπουργό κ. Στέφανο Γκίκα ζητήματα που προέρχονται από τις επαφές μου με τους κατοίκους των Κυκλάδων και εισέπραξα τη δέσμευσή του για δρομολόγησή τους. Επιπλέον, είχα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και φίλο των νησιών μας Αντιναύαρχο κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη».

Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, Υφυπουργός Ναυτιλίας