Συνάντηση του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά και του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Στην συνάντηση έλαβε χώρα γόνιμος και παραγωγικός διάλογος για τα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που απασχολούν τους Κυκλαδίτες, όπως αυτά αναδεικνύονται μέσα από την καθημερινή επαφή και επικοινωνία του βουλευτή με τους κατοίκους των Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο βουλευτής δήλωσε: «Η συνάντηση με τον κ. Υφυπουργό υπήρξε παραγωγική, επιβεβαιώνοντας όλα όσα έχουν γίνει για τους νησιώτες και αναδεικνύοντας όσα πρέπει να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν. Η καταγωγή και των δύο μας από νησιωτικές περιοχές επιβεβαιώνει την ύπαρξη κοινού κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος μας επιτρέπει να κατανοούμε τις πραγματικές ανάγκες των νησιωτών. Οι ιδιαιτερότητες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας είναι μεγάλες και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη κιόλας της θητεία έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στα νησιά μας με την εφαρμογή στοχευμένων πολιτικών. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία μας θα είναι παραγωγική και ωφέλιμη για όλους μας».

Ιωάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας