Συνέντευξη του Φ. Φόρτωμα στο “Syros TV1” και στην εκπομπή “On Camera” με τον Κ. Στρογγύλη”

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Syros TV1” και στην εκπομπή “On Camera” με τον Κομνηνό Στρογγύλη” παραχώρησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ανάφη, ο Βουλευτής βρέθηκε την Πέμπτη 8/9/2022 στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού στη Σαντορίνη και συνομίλησε εφ’ όλης της ύλης με τον κ. Στρογγύλη, για θέματα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα, σχολίασε την πορεία της τουριστικής περιόδου και το σχέδιο της Κυβέρνησης για τη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος, τη σύναψη στη Σαντορίνη της πρώτης Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην Ελλάδα, τα προβλήματα της ενεργειακής, οικονομικής και επισιτιστικής κρίσης και τα μέτρα αντιμετώπισής τους που έχει λάβει και θα λάβει στη συνέχεια η Κυβέρνηση, τις ανακοινώσεις του κ. Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το θέμα της Υγείας και τη λειτουργία του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, τα θέματα των Υποδομών, του Πολεοδομικού και Χωροταξικού σχεδιασμού στα νησιά των Κυκλάδων, το θέμα στέγασης των Δημοσίων Υπαλλήλων, τη νησιωτική πολιτική της Κυβέρνησης, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, τις πολιτικές εξελίξεις λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Μεγάλη Βρετανία και τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές το 2023.

Syros TV1