Συνέντευξη στον Aegean Voice 107,5 Fm – Κυκλάδες On Air

Στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Aegean Voice 107,5 Fm στη Νάξο και στην εκπομπή “Κυκλάδες on Air” με τον Νικόδημο Λιανό και τη Μαντώ Στουρνάρα , φιλοξενήθηκε την Τρίτη 10 Μαϊου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Στη συνέντευξη συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και συγκεκριμένα οι συζητήσεις και οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη στη Νάξο του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, η επικουρική ενίσχυση που θα δοθεί στους αγροκτηνοτρόφους από το Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, τα θέματα Υγείας και οι διακομιδές ασθενών, η ανάγκη δημιουργίας και αναβάθμισης των υποδομών στα νησιά και ιδιαίτερα των λιμανιών και των αεροδρομίων.

Συζητήθηκε, ακόμη, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, η Νησιωτικότητα, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, η ενεργειακή-οικονομική κρίση, η ακρίβεια καθώς και οι ενέργειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους στην Ελληνική Οικονομία, στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις.

Aegean Voice 107