Συνέντευξη του Φίλιππου Φόρτωμα στο Κανάλι Ένα 90.4

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, παραχώρησε συνέντευξη στο Κανάλι Ένα 90.4 και στην εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία», με το Νίκο Μπαρδούνια.

Ο κ. Φόρτωμας μίλησε για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και την ανάγκη εμβολιασμού όλων των πολιτών που δεν το έχουν πράξει, ειδικά τώρα σε αυτή την κρίσιμη καμπή λίγο πριν τη χειμερινή περίοδο. Σε ότι αφορά τις Κυκλάδες, εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ο covid 19 στα νησιά ελέγχθηκε και αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς να υπάρξουν μεγάλα κύματα διασπορά.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων μίλησε ακόμη για τις ανατιμήσεις και την παγκόσμια ενεργειακή κρίση της εποχής και αναφέρθηκε στα μέτρα ελάφρυνσης των νοικοκυριών τα οποία προνόησε να λάβει η κυβέρνηση. Τόνισε επίσης, ότι, ειδικά για τη νησιωτική Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για οριζόντια εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου στα καύσιμα λόγω της αυξημένης τιμής τους.

Ημέρα εθνικής ανάτασης και ομοψυχίας“, χαρακτήρισε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο κ. Φορτωμας, ο οποίος εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη Σύρου.

Κανάλι Ένα