Ο Φίλιππος Φόρτωμας στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Στην τελετή ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου, στην Σύρο, συμμετείχε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τον περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, για την επιτυχημένη θητεία και την επανεκλογή του και ευχήθηκε σε αυτόν και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν το έργο τους την επόμενη περιφερειακή περίοδο, με αποτελεσματικότητα και με γνώμονα την ουσιαστική πρόοδο όλων των νησιών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη των παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου, προτρέποντας αυτούς να έχουν μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της νησιωτικής περιφέρειας και των κατοίκων της.

Ο κ. Φόρτωμας, ως βουλευτής της νέας κυβέρνησης, δήλωσε ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας θα βρίσκεται δίπλα στον θεσμό και τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκφράζοντας την προσωπική του βούληση για στενή συνεργασία με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση Νοτίου Αιγαίου σε μια κοινή γραμμή πλεύσης που θα έχει στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών για τα νησιά και τους πολίτες των δύο νομών.

Βουλευτής Κυκλάδων