Ο Φίλιππος Φόρτωμας στην ERT NEWS στην εκπομπή “Εκλογές 2023”

Στο τηλεοπτικό κανάλι ΕRT NEWS και στην εκπομπή “Εκλογές 2023” με τους Κώστα Λασκαράτο και Γιάννη Μούτσιο, φιλοξενήθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας και σχολίασε το ζήτημα της Δημόσιας Υγείας.

Στις δηλώσεις του ο κ. Φόρτωμας, επισήμανε αρχικά, ότι οι απόψεις του κ. Πνευματικού για την υγεία και τους καρκινοπαθείς, υπήρξαν ατυχείς και προφανώς αντίθετες με όσα πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και ανέφερε με σαφήνεια ότι η πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας, οφείλει και πρέπει να είναι καθολική, κάτι που αποτελεί κεντρική και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δήλωσε επίσης, ότι η επόμενη τετραετία, θα είναι τετραετία τής μεγάλης αναμόρφωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που θα ενισχυθεί σημαντικά μέσα από εξασφαλισμένους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Προσλήψεις μονίμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αναμόρφωση των Κέντρων Υγείας, παρεμβάσεις στα νοσοκομεία, αναδιοργάνωση-μεταρρύθμιση του ΕΚΑΒ και νέο πρόγραμμα εναέριων διακομιδών, αποτελούν κάποιες από τις πολλές τομές που απαιτούνται να γίνουν και θα γίνουν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας.

ERT NEWS