Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για επιχορήγηση του Δήμου Αντιπάρου με σκοπό την ανόρυξη γεωτρήσεων

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρου μέχρι του συνολικού ποσού των 100.000,00 €, για την ανόρυξη πέντε (5) ερευνητικών γεωτρήσεων, με σκοπό την ενίσχυση των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης του Δήμου, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η δαπάνη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών, στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η στήριξη της νησιωτικότητας από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί πλέον καθημερινότητα. Μία ακόμη απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, τους οποίους και ευχαριστώ προσωπικά, δίνει λύση στα προβλήματα ύδρευσης της Αντιπάρου, ενός νησιού που τα τελευταία χρόνια δέχεται πλήθος επισκεπτών και οι ανάγκες του οποίου αυξάνονται συνεχώς. Συνεχίζουμε μαζί, να χτίζουμε το αύριο που αξίζει στα νησιά μας!».

Δήμος Αντιπάρου, επιχορήγηση