Συνεργασία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα με τον Δήμαρχο Τήνου και κοινή επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού

«Μόνο ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να νικήσουμε την λαίλαπα του COVID19», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας που διαμένει όλο αυτό το διάστημα στο νησί καταγωγής του, την Τήνο, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τήνου κ. Γιάννη Σιώτο, προκειμένου να ενημερωθεί από τον ίδιο για την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουν όλες οι δομές του νησιού που εμπλέκονται στη διαχείριση της πανδημίας του COVID19. Ο κ. Σιώτος  ενημέρωσε τον κ. Φόρτωμα για την ετοιμότητα των υπηρεσιών και για την εναρμόνιση με τις οδηγίες των Αρχών,  όλων των Τηνιακών απέναντι στην πρωτόγνωρη κατάσταση.

Τόσο ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο Δήμαρχος Τήνου συμφώνησαν πως μόνο ενώνοντας δυνάμεις και λειτουργώντας συνθετικά, μπορεί η κοινωνία μας να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που βιώνει και πως θα συνεχίσουν όπως συνέβαινε μέχρι και τώρα, να είναι σε συνεχή επαφή ώστε άμεσα και αποτελεσματικά ο κάθε ένας από την δική του ιδιότητα και με τις δικές του δυνάμεις να συμβάλλει στην επίλυση οποιονδήποτε θεμάτων ανακύψουν.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Τήνου όπου συνάντησαν την Πρόεδρο κ. Βαλεντίνα Γαβριελάτου και το προσωπικό και ενημερώθηκαν για την επάρκεια των υλικών και συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που τέθηκαν επί τάπητος από τους ανθρώπους του ΚΥ, τα οποία και άμεσα θα μεταφερθούν αρμοδίως σε κυβερνητικό επίπεδο για να υλοποιηθούν.

Στο τέλος των συναντήσεων ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Είχα μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμαρχο Τήνου σήμερα, όπως πάντα άλλωστε, και μαζί στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το ΚΥ Τήνου και συνομιλήσαμε με την Πρόεδρο και το προσωπικό. Είμαι περήφανος για τους Τηνιακούς αλλά και για όλους τους Κυκλαδίτες που συμμορφώνονται με τα μέτρα των Αρχών. 

Η μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να εισπράξει ένας πολιτικός είναι όταν μπορεί να κοιτά κατάματα τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν και να τους μιλά με τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτό το προνόμιο μας το ενίσχυσε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και ολόκληρη η κυβέρνηση, που με άριστους χειρισμούς σήμερα, κατάφερε η χώρα μας εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα διαχείρισης της κρίσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νησιών και ολόκληρης της χώρας. Μόνο ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να νικήσουμε την λαίλαπα του COVID19. Μαζί θα βγούμε από αυτή την κρίση πιο δυνατοί»

Δήμαρχος Τήνου, Κέντρο Υγείας Τήνου