Τηλεδιάσκεψη του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα με τους φορείς της Τήνου

«Με κοινή φωνή όλοι μαζί ενωμένοι αντιμετωπίζουμε την κρίση ώστε να έχουμε γρήγορη ανάκαμψη», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων

Σήμερα  το πρωί, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με όλους τους τοπικούς φορείς, από το γραφείο του στην Τήνο, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Σιώτος, η Έπαρχος Τήνου κ. Νατάσα Δεληγιάννη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ο Λιμενάρχης, ο Προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Πρόεδρος και η Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας.  

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκε η  κατάσταση και η τήρηση των μέτρων στο νησί, αντηλλάγησαν απόψεις περί της διαχείρισης θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα των κατοίκων και διαπιστώθηκε από όλους η ψύχραιμη και ευσυνείδητη στάση όλων των Τηνιακών, οι οποίοι τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του COVID19.  

Στο τέλος της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς,  ο κ. Φόρτωμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είχα σήμερα μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της Τήνου όπου και δεσμεύτηκα πως θα μεταφέρω κεντρικά όλα τα θέματα αυτά στα οποία απαιτείται μια κυβερνητική διαχείριση. Κάτι που κάνω ανελλιπώς όλο το διάστημα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τους κυκλαδίτες στην Βουλή των Ελλήνων. Παρόλη τη δυσκολία των καιρών και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η κοινωνία μας, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί στην Τήνο το επίπεδο συνεργασίας των τοπικών φορέων μεταξύ τους είναι εξαιρετικό. Με κοινή φωνή όλοι μαζί ενωμένοι αντιμετωπίζουμε την κρίση ώστε να έχουμε γρήγορη ανάκαμψη».

Τηλεδιάσκεψη, Τήνος